Am avut si eu in copilarie, am fost internat o saptamana.
Gasesti pe internet destule informatii, cauta cu hepatita A.
O fostă colegă de clasă a mea s-a îmbolnăvit cu hepatita A. Ar fi trebuit să ne dea vaccin ca să nu ne îmbolnăvim și noi, dar nu ne-au dat, ne-au zis doar să ne spălăm pe mâini și să nu mâncăm fructe nespălate.
Nu știu exact cât timp era internată, dar mai mult de cinci zile. Apoi a stat acasă două luni. Trebuie să țină dietă foarte precisă (fără alcool, fără dulciuri, fără grăsime etc), are o listă cu ce și cum poate și ce nu poate mânca. Venea la școală cu un singur pix și cu câteva foi că nu avea voie să se forțeze (de ex o geantă grea cu toate cărțile și caietele, ore de sport, mers pe jos, urcatul scărilor etc), nu are voie să fumeze, trebuie să se odihnească destul și să nu se streseze (doctorii i-au zis că dacă simte că învățatul o stresează, să facă o pauză, dacă e trist, să încerce să se gândească la lucruri pozitive și să elimine din viața ei orice factor stresant, deprimant).
Hepatita A se mai numeste "Boala mainilor murdare" Daca ai notiuni elementare de igiena nu te trezesti cu neplaceri.
Vei sta internat atat cat e nevoie si nu ai motive de panica, e pentru sanatatea ta!