Nu se poate vindeca si nici trata specific. Conteaza sa iti pastrezi o imunitate cat mai buna, poate chiar cu stimulatoare de imunitate.
Viata sexuala normala poti avea, doar ca va trebui sa folosesti prezervativ la fiecare contact sexual si sa eviti contactele sexuale orale (de tip cunnilingus).
Pai cand ai fost depistata, nu ai cerut si detalii referitor la comportament si tratament?! Normal capoti trai, virusul ramane in sange, dar nu ai voie sa mai faci, sub nici o forma!, sex fara prezervativ, pentru ca sunt tot mai multe tipuri de tulpini noi, si care, daca te reinfectezi, devin mai puternici virusii, iar tu tot mai slaba imunologic, nu va fideloc ok! Du-te la dermatolog cu hartia cu rezultatul care ti s- dat, si intreaba ce ai exact de facut! Multa sanatate si intelepciune!
Du-te la medic ma nu intrebe asta pe TPU ca nu suntem medici
du-te la spital!
Pe tine te intereseaza daca poti sa faci sex sau cat este de greva situatia ta de sanatate? Nu pot sa cred ca atunci cand medicul ti-a dat rezultatul nu ti-a transmis si niste recomandari? Eu cred ca mai importanta este sanatatea ta acum si nu daca poti sa faci sex sau nu!
anonim_4396 întreabă: