Bună.
Și de ce postezi întrebarea de trei ori?
Mergi mâine dimineață la medicul dentist pentru un tratament suplimentar!
Pa, pa.
Ti-a plombat canalele iar cimentul apasa pe gingie. Poti lua un antibiotic usor, sau sa suporti cateva zile durerea. Spune-i medicului inainte de plombare daca cumva te supara!
Pentru ca poate nu ti-a scos de fapt nervul. Eu stiam ca se pune mai intai o solutie acolo, care va omora nervul, se pune pansamentul si ulterior, dupa ce nervul moare, te va chema sa-l scoata si sa-ti plombeze gingia. Esti sigura ca ti-a scos nervul?
Sincer mie nu mi se pare o problemqa grava faptul ca te doare probabil este locul.Eu una deoarece am avut mult de compatimit cu dinti iti recomand Dentocalmin il poti cumpara de la farmacie si nici nu e foarte scump in jur de 20 de lei (problema este ca nu stiu daca iti trebuie prescriptie medicala oricum in caz cati trebuie te duci pana la doctorul de familie si iti el/ea). Acest Dentocalmin pe care ti-l recomand este practic o sticluta fooarte mica ce are inauntru un lichid fara culoare sau alb parca(tu dupa ce il cumperi si de ex sa zicem ca te ia durerea seara si nu poti dormi te duci iti iei putina vata dar putina cat o unghie si iti pui Dentocalmin pe ea apoi adugi vata pe maseaua cu problema ai sa vezi ca intr-un minut iti va amotii maseaua timp de 1 ora cam asa mai ales ca daca adori nu vei mai simtiii durerea este perfecta! Totusi ai grija cat pui pe vata ca este foarte concentrata si iti poate amortii pana si limba!)In rest ce pot sa spun daca ti se umfla sau iti face puroi(ar fi bine sa cumperi ketonal forte si sa ie odata la 8 sua 12 ore depinde de prescriptie) dar pentru dureri eu una iti recomand Aulin(pentru dureri) sau Dentocalmin. Sper ca te-am ajutat:*
Este normal deoarece dentistul cand a lucrat a lucrat in gingie si te va durea pana cand iti va pune plomba pentru ca acel pansament nu este asa de tare ca plomba si cand vei manca pansamentul iti va intra intre gingie si masea.
Poti sa mergi la farmacie sa iti dea ceva medicament iti recomand sa fie la plic nu pastila is mai bune dar e normal sa te doara si eu eram la fel si ma durea dar am baut medicament la plic in Romania nu cred ca este acel medicament dar sunt altele
anonim_4396 întreabă: