| Lineea a întrebat:

am fost ieri la muzeul de moda din galati am castigat 50 de lei pentru a am raspuns coret la o intrebare
ce sa fac cu e funda la ea mai buna idee

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
4 răspunsuri:
| Someone_1110 a răspuns:

Ai putea merge cu mama ta la salon pentru o manichiura noua, sa-ti iei ceva nou de imbracat, sau sa le faci o surpriza placuta parintilor tai, cumparandu-le bilete la cinema.eu asta as face

| Mihaela_2782 a răspuns:

Da ce tu nu ai ce face cu banii?
Ii poti dona oamenilor care nu mai au case din cauza inundatiilor, daca vrei sa faci o fapta buna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut
da-ne si noua adresa de la Muzeul de moda
mersi
p. s. buna ideea pe care ai premiat-o - pofta buna si sa petreceti momente placute toti trei

| DaughterOfDarkness a răspuns:

Poti sa ii iei un mic cadou prietenei tale cele mai bune sau sa le cumperi ceva parintilor tai. Poti merge la strand sau la un film cu acei bani. Sau ii poti da cuiva pentru a face o fapta buna. Sunt o gramada de lucruri prin care sa folosesti acei bani.