anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost ieri la psiholog și am fost diagnosticată cu Tulburare Psihopatică după ce mi-au fost adresate câteva întrebări și un test psihologic (inventat de un renumit psiholog american care dorea să verifice complexitatea gândirii umane și în special a criminalilor în serie) care suna cam așa:
În timpul înmormântării mamei sale, o femeie observă un bărbat. Individul i-a plăcut foarte mult, i se părea "bărbatul perfect".
Femeia instantaneu s-a îndrăgostit de respectivul bărbat. Peste 2 săptămâni, însă și-a ucis sora.
Întrebarea era: De ce femeia și-a ucis sora?
Mi se pare evident că și-a ucis sora în speranța că îl va mai întâlni pe respectivul bărbat la înmormântare.
Nu cred că am nicio Tulburare Psihopatică, psihologul ăla sigur a greșit.
Voi ce credeți? Își poate da seama doar pe baza unor întrebări și unui test de personalitate?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
40 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru anonim_4396):

Ok

| relian a răspuns:

Sia ucis sora, pentru ca avea probleme mintale, un om normal la cap nu isi omoara soara pentru nici un motiv, ba nu omoara nici macar un strain.

Deci ai dat raspuns gresit, sau un raspuns care arata ca esti nitel plecata de acasa laughing sa iti omori soara doar pentru a apare ala la inmormintare laughing
Daca analizam motivul pentru care respectiva sia ucis sora, as spune ca motivul a fost : barbatul respectiv, era iubitu sorei sale laughing

Psihologii, niste fatalii, nu se pricep la nimic in general, sau is genul oameni certati cu munca, dar sa faca si ei un ban, dau din gura, decat sa rupa bilete la film laughing

| Violleta2022 a răspuns (pentru anonim_4396):

Oricine-i psiholog in ziua de azi, iar aia cu care te intalnesti tu la terasa sunt doar prieteni smecheri, care te manipuleaza si rad de tine.

| Arsanal a răspuns:

Sa se lase de psihologie ca nu e pentru el zici ca e olsen la cum ti-a pus diagnostic rolling on the floor

| Arsanal a răspuns (pentru T0T):

Ce mai face prietenul tau dormeo? s-a lasat de minore?

Https://imgur.com/a/oAiyxwq
Ce parere ai? esti mandru de tovarasul tau?

| T0T a răspuns (pentru Arsanal):

Cu mine nu merg chestiile de genul, din păcate. Rămâne prietenul meu și nu mă interesează ce cutume invoci. Fă-o pentru cei ce au ceva cu el, fie din invidie sau alte lucruri, pentru cei ce abia așteaptă să muște și să latre.

De ce nu il tragi de urechi macar? Iti plac si tie minorele? sad

| Arsanal a răspuns (pentru Arsanal):

Dc razi laurentiule? sa inteleg ca e da raspunsul?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Își poate da seama doar pe baza unor întrebări și unui test de personalitate? Nu.