| gmihai_1210 a întrebat:

Am fost ieri la strand intre orele 16-19 si nu am stat foarte mult la soare ci mai mult in apa. Nu am avut nimic ieri toata ziua pana m-am culcat pe la ora 3. Azi m-am trezit la ora 7 cu o ameteala foarte puternica, simteam ca se invarte camera cu mine, nu puteam sa privesc inainte, totul se rotea. Aveam si o senzatie de voma iar dupa 15min am vomitat si am avut si diaree, lucru care s-a repetat dupa 30min. Ma simt ametit in continuare daca ma misc.
Ce poate sa fie? Insolatie? Mentionez ca, consum Cola foarte des... sper sa nu fie de la asta. Apa avea clor la strand si am inotat destul de mult cu capul sub apa.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| tyana a răspuns:

E posibil sa iti fi intrat apa in ureche si sa fi facut o infectie la urechea interna.
Ametelile puternice sunt rezultatul unor probleme vestibulare si o infectie la urechea interna ar putea explica totul.Mergi la urgenta sa te vada un medic pentru ca problema ta nu trece fara tratament.

1 răspuns:
| OaNaツ a răspuns:

Poti avea si insolatie, dar daca zici ca bei mult cola poate fi si de la asta.
Dar ma gandesc ca poate fi si de apa.
Mai bine ar fi sa mergi la un medic sa iti zica el concret ce ai.
Nu te juca cu sanatatea ta.