Nu ai de ce. Dupa vaccinul antitetanos e normal sa ai dureri locale, care chiar sa te trezeasca din somn. Daca durerea devine cu adevarat grava (versi, ai convulsii, iti pierzi constienta), atunci mergi. Cat timp e doar durere, stai linistit, va trece in 2-3 zile
Va multumesc din toata inima, dvs intotdeauna raspuneti la aceste tipuri de intrebari si vreau sa va felicit! Dar dupa parerea dvs, credeti ca plasticiana m-ar opera maine cand m-a chemat la control la policlinica si nu la urgenta? Nici macar nu stiu de ce m-a vazut un medic de chirurgie plastica cand eu aveam de fapt o rana.
Nu. Este efectul vaccinului.
Dar daca durerea devine insuportabila si faci febra, atunci da, mergi la urgente.
Salut Gabita97,
Sfatul meu este să te întorci la urgențe dacă durerea devine insuportabilă, sau dacă culoarea pielii se închide.
Sănătate multă!
Din fericire durerea s-a ameliorat simtitor dupa cateva ore.
Bravo! Multă Sănătate în continuare!
Un medic chirurg plastician mi-a administrat un vaccin antitetanos iar un medic boli infectioase mi-a administrat un vaccin antitetanos, o sa trebuiasca sa mai repet dozele. Chirurgul ma asteapta maine la ora 10 la consultatie insa mi-a spus sa vin la policlinica nu la urgente. Nu mi-a spus despre ce imi va face sau ce se va intampla. Posibil sa fie vorba de o operatie?