| Sara2 a întrebat:

Am fost la 4 medici ginecologi!
primul a zis ca am o rana pe col f mare si trebuie sa ma cauterizez sa nu dau in cancer
al 2 a zis ca nu am nimic (doctorita)
al 3 a zis la fel ca doctorita ca nu am nimic
al 4 a zis ca am o rana f mica dar ca nu este nevoie de cauterizare mi-a dat niste ovule apoi a zis ca e ok
ma ingrijoreaja putin ce a spus primul medic, ce sa cred? o fi vazut el ceva nu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Oktavian a răspuns:

Poate a vazut ca medicii nu pun diagnosticul asa pur-si-simplu.

| Sara2 explică:

App lumea zice ca e riscant tare sa fac cauterizare la 22 ani (nu am nici copii nici avorturi la momentul de fata)

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Fa-ti o colposcopie si ai scapat de dubii.

| Denisse_8813 a răspuns:

Eu as zice ca nu ai de ce sa iti faci probleme. Din moment ce "scorul" e 3 la 1... Si au am astfel de medici in oras(ca primul). Cred ca sunt in stare sa zica ca esti deja moarta numai ca sa scoata mai mult de la tine... Spre exemplu, la mine in oras toate femeile gravide cand merg la cei 2 doctori in cauza afla ca nu pot naste normal, prin urmare necesita cezariana, operatie pe care bineinteles o efectueaza amandoi. Daca ai norocul ca atunci cand iti vine "marele moment" ei sa nu fie in spital si nasti cu asistentele, se schimba imediat situatia si ai parte de o nastere normala, fara nicio complicatie.
Din pacate exista si astfel de medici...
Oricum, daca vrei sa fi mai linistita, acum daca zici ca ai facut tratamentul pe care ti l-a prescris cel de-al 4-lea medic mai poti merge la inca unul sau cum a spus si brigaela poti face o colposcopie(cu toate ca mie nu mi se pare ca ar mai fi necesar)! happy

| mihaa a răspuns:

Asculta sfatul lu brigaela

luciana
| luciana a răspuns:

Draga mea asculta sfatul brigaelei, doar e medic si stie ce zice. Intotdeauna a avut dreptate. Numai bine, Lucien.

cami
| cami a răspuns:

Deci, este.
eu zic sa-l crezi pe ultimul. Poate ca primul a exagerat, cei doi n-au vazut nimic (de-aia ca e foarte mica), iar ultimul, sa ziceam ca a nimerit.
Doamne, ce-am mai ajuns si cu doctorii astia laughing facem probleme de logica laughing