Eu cred ca ar trebui sa te duci din nou la dentist...aceste probleme trebuie din timp rezolvate ca sa nu se agraveze pe viitor
Pai eu te sfatuiesc sa mergi la dentistul care ti-a scos nervul. Eu mi-am scos foarte multi nervi pana acum, mai am o masea si cativa dinti cu nervi. Nu cred ca este necesar sa pui dintele in portelan plus ca este si destul de costisitor. Cel mai bine este sa faci un control dentar dar sa te duci la medicul stomatolog care a scos nervul el ar trebui sa stie ce are de facut dar nu uita sa mentionezi ca nu vrei sa fie pus in portelan. Sper ca ti-a fost de ajutor. Mult succes!
Dintele care nu mai este vital se ingalbeneste, in afara de rezolvarea sugerata chiar de tine nu cunosc alte metode. Oricum dintele este "stricat" pentru ca nu mai are nerv asa ca pivotarea si acoperirea cu portelan nu ii face mai rau, atata doar ca te costa cam mult operatia asta, oricum 100% nu va avea aceeasi culoare ca dintii de langa dar oricum va fi apropiata ca nuanta.
Multa sanatate!
Da, se poate albi prin interior si nu costa mult...albirea interna are efect in 90% din cazuri. Pentru un efect de durata se poate aplica o fateta din portelan in aceeasi maniera ca o unghie falsa