| marianamay a întrebat:

Am fost la dentist acum ceva timp ca am probleme cu respiratie si mi-a recomandat sa folosesc ata dentara dupa fiecare masa, sa ma spal pe dinti dupa fiecare masa si sa imi clatesc gura cu apa, si totodata mi-a recomandat sa iau oxacilina sa nu mai am o respiratie urat mirositoare, si nu am luat, credeti ca o sa aiba vreun efect? cate trebuie sa iau ca nu mai stiu cate mi-a spus si nu vreau sa imi spuneti ca cel mai bine este sa te duci la un stomatolog, ca m-am dus dar nu am mai luat oxacilina

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Justmed a răspuns:

Poate ai stafilococ sau alte bacterii la nivelul cavitatii bucale care se pare ca iti afecteaza prospetimea respiratiei, ei bine oxacilina va elimina aceste bacterii cauzatoare! Ai facut rau ca nu le-ai luat la momentul potrivit! ( problema. nu e tarziu )

6 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Oxacilina se elibereaza numai pe baza de reteta. Daca ti-a recomandat acest antibiotic trebuia sa-ti dea si o reteta--- pe reteta este inscrisa doza necesara si fractionarea ei pe ore sau pe zi.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| UnZambetTeRog a răspuns:

Asa am patit si eu. Poti avea o infectie in gat si de la asta sa iti miroase gura. Eu am mers la doctor si mi-a recomandat pastile si acum nu mai am probleme.

| calitro a răspuns:

Oxacilina se administreaza o data la 6 ore, deci de 4 ori pe zi, timp de 5 zile. Apropo, sa fie cu 1-2 ore inainte sa mananci.

| dumbass_7741 a răspuns:

Ia un pahar cu apa pune 3 linguri de otet si putina miere dupa ce faci de 2 ori nu o sa mai ai probleme!