Si eu am avut un caz similar dar am platit 1 milion jumate prima data si m-am dus de vreo 3-4 ori si nu a mai trebuit sa dau bani.aici depinde si de doctor
Si eu mi-am scos nervul de la o masea. E adevarat ca trebuie sa mergi la mai multe sedinte.Este necesar pentru a curata bine maseaua, sa nu mai ramana nervul acolo:*. Eu am fost la vreo 4 sedinte.Si m'a costat totul 150 lei
Cat despre maseaua de minte. daca nu ti'a crescut si nu incurca cu ceva.nu are de ce sa ti'o scoata!
Take care!
Daca n-au tarifele afisate trebuia sa intrebi. Sunt banii tai si n-ai de ce sa te jenezi. Mi se pare cam scump, ai putea sa te interesezi si in alta parte. Ti-as putea recomanda un cabinet particular, dar in privat ca sa nu fiu sespectat de reclama.
150 ca să-ţi scoată o măsea? Aoleu... mai bine iei patentu şi ţi-o scoţi singură . Păi cred că per total o să te ajungă undeva cam pe la 5 jumate - 6, în cazul în care dentista aia continuă sa procedeze conform principiului buzunarelor fără fund. Şi totuşi se poate şi mai rău, mama a dat vreo 15 milioane ca să-i pună la punct dinţii şi măselele, şi cunosc şi cazuri că au dat şi 30-40, aşa că în concluzie cam astea sunt sumele în ceea ce priveşte sectorul stomatologie, sume exagerate după părerea mea, dar asta e.
Sfat: Nu aşteptaţi să vă doară măseluţa, cum sesizaţi că v-a apărut o căriuţă, cât o fi ea de mică, daţi fuga la dentist; scăpaţi şi uşor, şi ieftin, şi nu mai aveţi treabă.
Vlad_bv nu e vorba de scos. e vorba de nerv.de ce sa scoti o masea daca o poti pastra?Mai bine o masea fara nerv.decat o gaura; x
Trebuie sa intrebi la cabinetul respectiv cat costa cu totul, iar in ceea ce priveste molarul de minte nu cred ca medicul respectiv ti-l scoate degeaba.
Depinde de medic... Unii mai buni nu mai iau alti banii, altii iau... Cat despre pret, mi se pare ok. Eu am auzit de 2-3 milioane la medici buni.,
Nu stiu ce sa zic da m-a costat 150 lei pe mine si trebuie sa mai merg in 13 septembrie 2010 la dentist la control dar chestia avantajoasa nu m-a durut anestezia locala mi-a facut-o in dinte nu tot anestezicul dar putin m-a durut la sfarsit nu stiu ce sa zic mi-a dat ca antibiotic zinnat va rog stiti careva daca zinnat are penicilina ca eu sunt alergic va rog sa imi ziceti
dobrin1019 întreabă: