| Gigi34 a întrebat:

Am fost la dentist pentru a scoate o măsea. S-a cam chinuit el acolo, dar după 2-3 ore de la scoaterea ei, a început să mă doară. Am încercat să evit partea aia pe cât posibil, am mâncat pe partea opusă etc. Dar nu știu ce să fac pentru durere. Deja au trecut 3 zile de la extracție și încă mă doare. Are cineva idee ce aș putea face până îmi face dentistul programare? Doare tare și nu știu ce să fac.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Mergi la farmacie și cere ceva de durere. Durerea e oarecum normala, dar ar fi trebuit să scadă în intensitate după 3 zile

| gabicoo a răspuns:

Ești sigur că nu a "uitat" să scoată un ciot de măsea?
Sună la stomatolog și vezi ce zice.

| Standt a răspuns:

Dupa 2-3 ore efectul anestezicului a trecut.
Medicul nu ti-a dat tratament? Acolo e o rana deschisa si e normal sa doara. Mergi la farmacie si cere ceva. Spune-le pentru ce.