E posibil sa fie doar o senzatie transmisa de la un alt dinte (cel cariat), mai ales ca ai spus ca ai avut nevralgia respectiva.
Parerea mea e ca, deocamdata, sa stai linistit, eventual ia un algocalmin sau ceva pentru durere si vezi daca nu iti trece (eu sunt destul de sigura ca in maxim 2 zile nu o sa mai ai nimic).
Daca totusi nu se rezolva, mergi la medic, e posibil sa nu iti fi pus bine plomba, dar e greu de crezut.
Nu tea tras curentul..dentistul tau nu a curatat destul de bine caria si este posibil caria sa fi ajuns pana la nervul dintelui(sa stii ca nu trece durerea pur si simplu)du-te inca o data la un control
Hai sa iti mai zic ceva, un detaliu de care am uitat.saptamana trecuta m-a luat o durere la dintii din stanga, mama zice ca am nevralgie, tot in stanga am si o masea cariata care dupa paste am programare.pana ieri m-a durut maseaua cariata si dintii care sunt perfect sanatosi, azi de dimineata m-au lasat dintii si maseaua si m-a luat cel plombat
A pai atunci se schimba situatia ti se trage durerea maseaua cariata (se poate daca sunt dintii unul langa altul iar unul te doare neaparat ai senzatia de durere si celalalt)
hedol întreabă: