E posibil sa fie doar o senzatie transmisa de la un alt dinte (cel cariat), mai ales ca ai spus ca ai avut nevralgia respectiva.
Parerea mea e ca, deocamdata, sa stai linistit, eventual ia un algocalmin sau ceva pentru durere si vezi daca nu iti trece (eu sunt destul de sigura ca in maxim 2 zile nu o sa mai ai nimic).
Daca totusi nu se rezolva, mergi la medic, e posibil sa nu iti fi pus bine plomba, dar e greu de crezut.
Nu tea tras curentul..dentistul tau nu a curatat destul de bine caria si este posibil caria sa fi ajuns pana la nervul dintelui(sa stii ca nu trece durerea pur si simplu)du-te inca o data la un control
Hai sa iti mai zic ceva, un detaliu de care am uitat.saptamana trecuta m-a luat o durere la dintii din stanga, mama zice ca am nevralgie, tot in stanga am si o masea cariata care dupa paste am programare.pana ieri m-a durut maseaua cariata si dintii care sunt perfect sanatosi, azi de dimineata m-au lasat dintii si maseaua si m-a luat cel plombat
A pai atunci se schimba situatia ti se trage durerea maseaua cariata (se poate daca sunt dintii unul langa altul iar unul te doare neaparat ai senzatia de durere si celalalt)