| Trollman a întrebat:

Am fost la dentist sa-mi plombeze o masea si imediat dupa ce am plecat a inceput sa ma doara si sa nu pot sa inchid gura, mentionez ca ma dowre de la ora 13:00, ce pot face am luat calmante si aalte pastile si nu sunt bune...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Până la plombarea unei măseluțe, sunt alte operații ce trebuiesc urmate.
În mod sigur ți-a pus un medicament pentru omorârea nervului, deși știu că scoaterea/omorârea lui ar fi ultima soluție, când toate celelalte încercări de a-l salva au eșuat, și se recurge la acest procedeu numai atunci când nervul este inflamat foarte tare și nu mai există altă cale de a-l salva.
Orice medicament vei lua, nu va avea efect! Decât, dacă scoți afară medicamentul ce a fost introdus în măsea, și lași măseaua liberă, ca să poată "respira".
Altădată, când pleci de la dentist, și vezi că durerea nu cedează nicicum, întoarce-te la medic.
Noaptea, durerile pot fi insuportabile!

1 răspuns:
| Dariusuu a răspuns:

Trebuie să mergi înapoi că poate a greșit ceva, probabil nu ți-a curățat toate canalele și acolo când ajunge ceva cald sau rece te doare.

Până atunci un Nurofen sau Dentocalmin te poate ajuta.

Fuguța la stomatologie