anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost la dentist și nu mi-a pus plomba, mi-a scos nervu de la măsea și mi-a pus un "pansament" cu vata și "ciment". Are ceva dacă am fumat chiar dacă mi-a pus pansamentul acela?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu, stiu cel mai bine este sa intrebi doctorul. Si lasati-l in pace, are voie sa fumeze chiar daca este minor, si chiar daca nu este cea mai buna, a fost decizia lui. Care este problema voastra, nu il cunoasteti.

7 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

N-are legatura fumatul cu maseaua. Nu se intampla nimic. Atata doar ca, vorba unuia, esti prea mic ca sa-ti distrugi plamanii si cand vei fi major tot este rau.

| Clorox a răspuns:

N-are nimic! Si eu am fumat!

| alex495 a răspuns:

Nu iti poate cauza nicio problema, dar nu cred ca e ok dupa ce te a operat acolo/spart maseaua si scos nervul tu sa fumezi o vreme...

| IoanaPuppy31 a răspuns:

Salut,
Asta trebuie sa iti spuna medicul tau dentist. Intoarce-te la cabinet, in functie de problema iti va spune mai amanuntit ce ai voie sa faci si ce nu. Abatandu-ma de la subiect, daca esti minor nu mai fuma.
O zi frumoasa si sanatate!

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| NuConteazaCnSunt a răspuns:

Sincer, nu prea cred.