Sunt doua flaconase mici nu-i asa? intruna e solutia in celalalta e praful.amestecal.pune prafu peste solutie, sau solutia peste praf vezi tu cum e gura flaconaselor, pe urma pune chestia aia din panza de culoare albastra prin care vine solutia.Agita flaconasul bine si date pe fata.Ai grija sa nu atingi buzele pentru ca are un gust ff naspa >:p
Te dai cu ele in fiecare seara si nu clatesti. Ai grija sa nu sari, sa respecti tratamentul ca altfel nu isi face efectul.Succes!
Cea in care se afla lichidul o torni in cea pentru praf
iei capacelul ala albastru ii scoti ce are inauntru si il pui.Infiletezi capacul lui alb si il amesteci(scuturi putin in mana)si gata.
Torni sticluta cu lichid in cea cu pulbere apoi agiti si vezi daca curge prin capacul ala cu o pernuta pe el albastra
Scria si in prospect cum trebuia sa preocedezi, in orice caz nu e bun zinerytul, eu l am incercat si nu a dat rezultate, acum poate la tine o fi bun
Da eu folosesc de foarte mult timp :d dupa cum ai observat sunt 2 sticlute 1 cu un lichid iar alta doar cu praf ei bine praful se toarna in sticluta cu acel lichid se amesteca foarrte bine (repet foarte bine ) apoi se pune,, capacul'' acela cu care,, tamponezi'' fata sau unde ai u acnee ma rog :* sper ca te-am ajutat. Si eu maine ma duc sa mai cumpar o sticluta ca am consumat-o pe aceasta apropo e foartee bun Zineryt baftaa:d funda?
Pai pui sticula cu solutie in sticluta cu acel praf...si dupa le amesteci
Pai versi sticluta mai mica in aia mai mare si apoi agiti cam 30 de minute apoi te dai cu el pe cosuri. Funda plz.
Pai daca in acele sticlute este un lichid presupun ca trebuie sa pui pe vata cateva picaturi si sa te dai pe partea cu acnee dupa ce faci baie.Trebuia sa-l intrebi pe dermatolog sau pe farmacista cum se folosesc, sa-ti explice.
Eu sper ca te-am ajutat!:*