Este adevarat ca antibioticele luate pe termen lung afecteaza flora intestinala si este recomandat ca in astfel de cazuri sa se administreze si probiotice (cum este si Refflor). Nu afecteaza actiunea antibioticului.
http://www.i-medic.ro/articole/iaurtul-un-aliat-natural-tratarea-candidozei
Sa tii minte ca medicii in general fac prostia ca atunci cand dau un tratament cu antibiotic nu spune pacientului ca are nevoie si de un complex de vitamine. farmacista ti-a dat ce avea ea mai scump probabil, data viitoare sa-ti iei niste ranitidina este mai ieftina. efectul antibioticului nu il reduce insa previne aparitia candidei
DA,este foarte bine.EU am bagat antibiotice in mine si am facut candidoza si nu sunt singura persoana de acest fel.
Cand am fost la ginecolog doctorul m-a intrebat daca am luat antibiotice in ultima vreme si i-am spus ca da si ii venea sa injure pentru ca doctorul de familie nu a stiut sa-mi de-a si un probiotic.
Nu e adevarat ca fata de la Sensiblu a vrut sa isi vanda marfa, ti=a facut chiar un mare bine.
Eu zic sa nu iei nici Azitrox, nici Refflor, chiar daca le-ai cumparat. Medicamentele alopate trateaza efectul, nu cauza. In plus, au efecte secundare(de obicei, la rinichi). Ce varsta ai? Ar trebui sa afli cauza aparitiei acneei. Incearca metode naturiste sau homeopate. Nu au efecte secundare.