| 95Cosmin a întrebat:

Am fost la doctor si mi-a spus sa imi fac ochelari pentru citit si calculator, am fost sa imi probez rama si sa ii dau reteta, cea de acolo m-a intrebat daca vreau ca lentilele sa fie reflectorizante sau ceva de genu, pentru calculator, eu i-am zis ca da, m-a constat in plus dar sper ca am facut un bine.Intrebare mea e, acum ca am ochelari, pot sa citesc fara probleme de pe calculator fara a-mi deteriora si mai mult ochii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti citi. Dar daca vei sta mult pe calculator, dioptriile vor creste si pot sa apara si alte probleme.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Poti citi, sigur ca da, dar incearca sa nu mai stai mult la calculator, iti strici si mai mult vederea.
Te pup!

| PopândăuIRătăcit a răspuns:

Scopul ochelarilor este sa-ti ajuta vederea, nu sa ti-o strice. A fost buna alegerea dar depinde si cate ore stai la calculator zilnic.