| mjynhgfbvdc a întrebat:

Am fost la fotbal si m-a lovit cineva cu mingea in fata, m-a durut in spatele capului vreo ora, nu mi-am pierdut conștiința sau ceva, pot pati ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

De obicei, in asemenea cazuri, se pierde cunostinta, nu constiinta. Sunt diferite. N-ai nimic, daca ai apucat sa scrii pe aici.

| FreddieM a răspuns (pentru darrio2007):

HAHAHA,,Campionii la raspunsuri'', nu-s capabili sa deosebeasca,, constiinta'' de,, cunostinta''. laughing)

| Violleta2022 a răspuns:

Nu patesti nimic.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu poți păți ceva.

| DarthNiger a răspuns:

Dar de ce nu intrebi ce poti sa patesti daca te impiedici de o piatra si te julesti la picior? sau ce poti sa patesti daca bei prea multa si te scoate la toaleta mereu? sau ce poti sa patesti daca respiri pe nas in fiecare zi?
Acum serios ce e cu intrebarea asta de parca te-ai nascut ieri pe planeta si ai descoperit viata?