| Me,myself & I a întrebat:

Am fost la ginecolog si am fost diagnosticata cu chist ovarian, aveam sangerari si mi-a dat tratament 5 zile.problema e ca nu mi s-a oprit sangerarea, poate fi din cauza ca in ultima zi de tratament am ridicat o greutate? plus ca simt o presiune la nivelul rectului si in burta in partea dintre stomac si buric, sa fie oare de la chist? ca am citit pe net ca daca chistul e mai mare simti presiune pe rect sau vezica si pe organe.acum nu stiu ce sa zic ca medicul mi-a dat acet tratament pentru 3 luni, dar nu stiu ce sa fac, sa ma duc iar la control?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, din pacate trebuie sa te duci din nou la control. E clar ca chistul tau nu raspunde la prima linie de tratament si vei avea nevoie de ceva mai complex. Chisturile ovariene sunt o boala foarte grava care se trateaza extrem de greu cu succes. Nu cred ca ridicatul unei greutati sa aiba vreo legatura. Presiunea pe rect pe care o simti este de la chistul ovarian.

| fabiola a răspuns:

Trebuie sa mergi la control, s-ar putea sa-ti schimbe tratamentul!

| adriana543768654567895334 a răspuns:

Mai du-te odata la doctor si spune-i ca inca iti mai curge sange. Eu pana acum nu am mai auzit de aceasra boala sau ce o fi thinking
Deci cel mai bine ar fi sa discuti pe larg ce te doare ce nu te doare si o sa iti dea alt tratamentwinking:*
PaPa PuP

| 354 a răspuns:

Buna am si eu o intrebare, este normal sa ai burta ca de gravide de sapte luni, chiar daca nu esti insarcinata?

| Nycutza a răspuns:

Nu ar fi cazul sa te nelinistesti fiindca cu credinta si speranta vei trece si de durerea asta.sanatatea ar fi de dorit sa o pastrezi fiindca e in miinile talesi tu dirijezi asupra ei.