| Danieladaniela22016 a întrebat:

Am fost la ginecolog si am tricomonas vaginalis. De cand am inceput sa iau ovule cervugid am avut 2-3 zile dureri in pelvis, au disparut si acum am o durere in partea dreapta ascutita: daca stranut, casc, trag aer in piept foarte tare, stau pe partea stanga, ma doare. Am fost sa-mi fac si niste analize, ginecologul a spus ca nu tine de el, ma gandesc totusi sa nu am vreo reactie adversa. mai am 2 zile si le termin oricum.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Danieladaniela22016 explică:

Nu. N-ai inteles. am o durere in partea dreapta. Am zis ca am fost la gineco, am luat tratament medicamentos si eu si prietenul meu. Poate sa raspunda cineva care stie despre ovulele cervugid sau daca a avut reactii adverse

| Danieladaniela22016 explică (pentru Danieladaniela22016):

Este un partener stabil de aprape 5 ani. bacteria am luat-o din cauza ca flora bacteriana este sensibila si nu am lactobacili. nu vezi ca vorbesti aiurea fara ca macar sa stii nimic. nu ti mai da cu parerea pe nimic, mai si jignesti.

| annonimaaaa555 a răspuns:

In partea dreapta unde aproximativ? Nu ai ovare polichistice cumva?