anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost la medic împreună cu fratele și sora mea mai mici decât mine și ei sunt în regulă,dar mie mi-a spus că nu-i place cum arăt și că sunt palid, eu am 19 ani. I-am spus că mănânc pentru că altfel nu aș putea trăi și a trebuit să mă cântăresc și să-mi măsor înălțimea. Am 182 cm și 56 kilograme (54 fără haine și papuci). După m-a întrebat dacă stau mult în casă și i-am spus că ies câteodată,doar că rar. Îmi voi căuta de săptămâna asta de muncă și poate va fi mai în regulă,mă refer la contactul uman pentru că abia îl am. Totuși nu mă simt rău sau slăbit sau nu știu cum,să fie ceva greșit cu mine? Sunt cam slab fizic,dar nu mă îngraș indiferent de cât mănânc. În ultima vreme nici nu am mai mâncat carne,nu mă deranjează să o mănânc, dar nu prea am poftă de ea. Mi-am făcut și un test BMI pe internet și spune că am 16.3 și că sunt "underweight". Scuzați-mă că am scris atât de mult, cred că e din obișnuință.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| adryang78 a răspuns:

Stai liniștit, că n-ai nimic. Ești slab pentru înălțimea ta, dar asta depinde și de organism, de metabolism etc. nu suntem toți la fel.
Eu am 1, 75, toată viața am avut greutate între 54-55 și 60 de kilograme, adică un slăbănog care trebuie să intre pe ușă de două ori ca să-l vezi o dată. laughing
Și sunt sănătos tun, zdravăn ca vergeaua de oțel. big grin

6 răspunsuri:
| TimberWolf a răspuns:

Daca nu stai in soare deloc sau aproape de loc nu sintetizezi vit d3, iar asta duce la o serie de probleme in organism, si faptul ca masa ta musculara nu e dezvoltata si ca esti palid la fata.
Mergi la bazin, stai in soare macar 30 de minute.

| Yaesmin a răspuns:

Bine că n-a zis că ești drogat.

| KovacsB a răspuns:

Uita-te mai putin la filme x x x.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ți-ai făcut nişte analize?

| Vio024 a răspuns:

Conteaza ca esti sanatos. Incerca sa petreci mai mult timp pe afara, aer curat si sport

| Tero07 a răspuns:

Really enjoyed this article. Very informative and well-explained. Good job. https://medium.com/......b02c25b4b7