| justgabriela a întrebat:

Am fost la medicul de familie si i-am spus ca urinez des, iar el mi-a dat niste antibiotice. Mai am 4 zile pana la terminarea tratamentului, si situatia s-a mai ameliorat cu putin, tot aceeasi senzatie de urinare continua o am si nu stiu ce sa mai fac.
Doctorul mi-a spus ca am racit. Am tinut sticla cu apa calda la burta, insa vad ca nu-mi trece. Ce alte sfaturi imi dati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Bluebutterfly80 a răspuns:

Offff, alte antibiotice? sad saracuta de tine! chiar imi pare rau ca treci prin atatea neplaceri!
inearca sa iei si Urinal acut! tablete sau pliculete, depinde ce preferi! este un produs naturist de la walmark si este super bun! ma mir ca nu ti-a spus si medicul sa iei!
pupicei si sa te faci bine kiss

| justgabriela explică (pentru Bluebutterfly80):

Alte antibiotice! luna trecuta am luat 2 si simt ca vin mai multe. Insaaa, spre fericirea mea mi-a venit menstruatia, asa ca am scapat de un stres. hihi. Cu toate astea, saptamana asta urmeaza sa merg la ginecolog(mi-a zis doctorul sa vin dupa ce imi trece menstra) si mi-e tare friiica. sa nu imi mai dea alte antibiotice, sau sau descopere ca am altceva sadof

15 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mergi la urologie, o urocultură!
Pa, pa.

| Pitzipoanca a răspuns (pentru Legiuitoarea):

E inutil sa mearga acum. Sa astepte 10 zile dupa terminarea tratamentului cu antibiotice. Nu se merge la urolog pentru urocultura, e nevoie de trimitere la laborator, trimitere data de medicul de familie.
Pentru simptome se poate lua Uricol sau Urinal. E un praf efervescent, doza de atac poate fi constituita din 2 plicuri.

| Legiuitoarea a răspuns (pentru Pitzipoanca):

Bună.
Tu despre ce vorbești?
Are nevoie de un ecograf pelvian, nu mai încuraja automedicația.
Urocultura o poate face la 10 zile de la întreruperea antibioticului.
Poate bea ceai de cozi de cireșe, mătase de porumb.
Pa, pa.

Sunteti medic? Ecograful ar putea sa releve ce, mai exact? Dvs spuneati de urolog. Urologul nu face nici uroculturi, nici ecografii. Am spus exact acelasi lucru despre urocultura, probabil imi subestimati memoria. Am incurajat automedicatia pentru ca asta e tratamentul simptomatic. Ati sti, daca ati fi medic. Nu ma luati la per tu. Va multumesc.

| Legiuitoarea a răspuns (pentru Pitzipoanca):

Bună din nou.
Ce spui TU?
Ce nu face urologul? Mergi pe secție, fată! El face și tușeu rectal, pentru a vedea starea prostatei, dacă știi ce este aia!
Sunt fost cadru medical, te rog frumos TU să nu estimezi pe ceilalți!
Studiază urologia și apoi să te prinzi cu mine în discuții.
Pa, pa.

Am studiat. Am fost pe sectie, nu cadru medical - care e denumirea generica pentru asistente si infirmiere. Stiu tot ce face teoretic. Practic nu se va intampla aproape nicaieri pentru o simpla infectie sa se faca un ecograf, mai ales la varsta tanara. Nu are rost sa intru in discutii, toti se pricep la medicina mai bine decat cei care o studiaza sau cei care o practica. happy. Orice medic face tuseu rectal (pe sectie). Face parte din examenul obiectiv. Studiati limba romana, observ ceva carente. As vrea sa ne oprim aici, mi-am format o opinie. Va multumesc.

| Oana92 a răspuns:

Ai rabdare pana termini tratamentul. Antibioticele inca nu au avut timp sa actioneze in totalitate. Sanatate!

| justgabriela explică:

Nu se vede raaspunsullaughing

| Bluebutterfly80 a răspuns (pentru justgabriela):

big grin sa il rescriu!

Deci ti-am spus eu ca o sa-ti vina!hee hee bravo, ma bucur! ai scapat de cel mai mare stres! despre urmatorul control nu te panica, ai luat tratamentul corect, deci o sa fi bine, o sa vezi happy
si nu uita sa iti iei urinal, este foarte bun si te va ajuta mult
pupicei kiss

Ok, iti multumesc mult. Esti singura care m-a tinut minte, si ma bucur ca imi raspunzi tot timpul. Sper sa fie totul bine, sa nu mai am probleme. Acum urinarea asta deasa imi da batai de cap sad. Maine imi cumpar urinal, iti multumesc mult pentru recomandare.
pup o seara buna:*

Ma pun si eu in locul tau si as fi la fel de panicata la varsta ta! si simt nevoia sa te incurajez si sa te ajut! happy si o fac cu mare placere!
astept sa aud vesti bune de la tine si ca te-ai facut bine! noapte buna, pupicei!

Ti am trimis o cerere de prietenie. sper sa iti ofer o veste buna, daca e una rea, macar vin dupa sfaturi. multumesc multumesc mult de tot. noapte buna:*

Daaa, am acceptat cererea! multumesc happy si sa vii cu vesti bune ca altfel te ciufulesc :-P (glumeschee hee )
cu placere te ajut oricand, daca pot! noapte buna kiss