| Girly97 a întrebat:

Am fost la medicul ORL din cauza durerii in gat si mi-a spus ca am faringita. Pe langa tratamentul compensat mi-a dat si un spray pentru gat. Este pentru prima data cand voi folosi un spray bucofaringian (Strepslis Intensiv Spray), am cautat pe Internet si am citit prospectul insa nu scrie daca se poate manca sau bea imediat dupa administrare. Asa ca m-am gandit sa intreb pe cineva care a mai folosit sprayul sa imi spuna daca pot sa beau apa imediat dupa ca sa nu stau prea mult cu gustul amar. Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E de preferat sa nu bei si sa nu mananci o perioada scurte dupa administrare (cam 30 de minute) pentru a permite medicamentului sa se aboarba. Nu poti bea apa imediat, dar nici nu trebuie sa stai fara sa bei ore intregi. O mica perioada de 0 de minute e suficienta si nici gustul nu te va deranja prea tare in intervalul asta scurt