Nu e neaparat de la tiroida mai sunt si alte glande de vazut dar poate fi si probleme de malabsortie intestinele nu asimileaza cum trebuie arderile sunt aiurea in organism in intestine sunt multe functii de imunitate de reglare de transport a anumitor elemente catre corp care pot deregla ceva daca nu sunt in regula cum esti tu am si eu o colega care mananca cat3si e de 1, 75cm si vreo45kg de o sufla vantul.asa ca mai vezi ce nu e in regula nu numai tiroida.si eu eram de42kg acu 13ani si acum de la trat.hormonale pentru sterilitate am ajuns sa stau cu greu la 58kg daca fac foamea mult ca altfel cum mananc cum pun kg si am1.61cm. succes da as vrea sa fiu si eu din nou la macar50kg
Pai nu ai facut analizele inainte. Sau medicul nutritionist nu ti-a cerut asa ceva? Mie (e adevarat ca eu vreau sa slabesc) dar m-a pus sa fac toate analizele... T3, T4, TSH, glicemia... Poate e cazul sa le faci. Iar daca le-ai facut si au iesit normale - atunci poate asa ti-e felul si te consumi mai mult decat altii, sau ai arderile interne mai mari... Totusi vezi mai bine un medic
Un bun nutritionist ar fi trebuit sa iti recomande analize inainte de a incepe cura de ingrasare, daca a facut/o deja ai raspunsul daca nu a facut/o ma indoiesc de profesionalitatea dansului, sfatul meu este sa mergi la alt nutritionist in cazul ca cel actual nu ti/a recomandat analize de sange, cauzele pot fi multiple sau pur si simplu asa este natura ta.
Este posibil. Ca tratament pentru tiroida va recomand un ceai naturist pentru aceasta afectiuni. Il puteti achizitiona la pretul de 30 de lei de pe siteul: http://www.tratament-naturist.com.ro/......i-Naturist