| Anonimul151 a întrebat:

Am fost la ortopedie pentru că mă doare destul de tare genunchiul. Doctorul mi-a zis că nu am nimic, și a zis sa fac o radiografie.

Am fost, mi am făcut radiografie iar apoi am mers sa vadă și sa îmi spună dacă am sau nu ceva. Se vede ceva pe radiografie, dar nici doctorul nu a știut sa îmi zică ce. Asa ca mi-a scris suspect de menisc și m-a trimis sa fac un rmn.

M-am uitat pe site ul clinicii unde am fost, iar la rezultatul parțial, la concluzii scrie :

"Suspiciune patela alta. Plica sinoviala suprapatelara. Contropatie femuro-tibiala grad 1".

Ce poate fi? Pana primesc rezultatul final, iar apoi pana merg la doctor sa vadă rezultatul mai durează...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.