| Ionutraew a întrebat:

Am fost la psihiatru si nu prea am putut vorbi despre simptome si probleme deoarece a spus ca nu poate vorbi fara mama mea si tot fara ea nu mi poate prescrie pastile.
Eu am 18 ani si a spus ca inca sunt elev. Nu vi-se pare ciudat? Eu sunt major prin lege, de ce nu prea m-a luat in serios?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| HUAWEHUAWE a răspuns:

Din ce cauza mergi la psihiatru?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Mergi mai intai la psiholog.
Daca el considera ca ai nevoie de psihiatru, te va trimite la psihiatru.

Psihiatrul iti da medicamente.

Mergi la psiholog. Ai 12 consultatii gratuite pe an cu trimitere de la medicul de familie.
https://www.avocatnet.ro/......-stat.html

| Konstantinos99 a răspuns:

Mai bun psihiatru decat duhovnicul nu gasesti. Si nu te refuza! Acolo vorbesti nu numa despre probleme ci despre faptele tale care pot provoca o afectiune. Si te va indruma el cum e mai bine. E perioada postului si fara griji gasesti duhovnici pregatiti sa te ajute. Dumnezeu a te ajute!

| doctorandus a răspuns:

Duhovnicul este pentru probleme religioase, n-are nicio pregatire ca sa inteleaga probleme psihiatrice, ca n-a studiat medicina.