Poate te-ai lovit. Daca durerea persista mergi la un control. Sper sa iti treaca.
Poate te-ai lovit fara sa iti dai seama. Daca te doare incontinuu, du-te la un control
Incearca sa o iei mai usor si sa nu te fortezi. Dar daca iei proteine sau pastile de nu stiu ce iti recomand sa le lasi ca iti distrug corpul chiar daca te fac facut iti afecteaza inima si intestinele, iti spun pentru ca un prieten de al meu a ajuns la spital dupa ce tot facea sala si baga tot felul de prosti in el.
Nu e pe ce "cred", e pe ce STIU din 10 ani de experienta.
Proteine = MANCARE ( carne, peste, branza, oua, etc. )
Suplimente cu proteine = mancare concentrata, e ca si cum ai manca mai mult.
CE a luat concret prietenul tau ( nume produs + NUME FIRMA ), sa vedem si noi ce contine... ca multi zic "proteine" unor suplimente care nu contin DELOC proteine.
Poate te-ai lovit la el fără să-ţi dai seama.
Poate boxerii au fost prea strâmţi şi te-ai aplecat/ridicat de multe ori încât ai avut presiune pe testicul.
Dacă nu, ai grijă să nu fie un început de hernie. Poţi să-ţi suni medicul de familie şi să-i spui problema ta fără să-i faci o vizită (decât dacă e o fată frumoasă =]).
Nu cred ca e hernie, a fost ceva minor aseara ma durea dar dimineata nu aveam nimic.