anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost la un dermatolog si mi-a zis ca trebuie sa imi scoata o alunita chirurgical! A zis ca v-a costa 250 lei! Alunita este situata undeva sub gat! Trec prima oara prin chestia asta si vreau sa stiu daca ma v-a durea?
Si cam cat e pretul sa indepartezi o alunita cu laserul? Ca am vreo 15-20 pe fata si vreau sa scap de ele sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| mihaibrasov a răspuns:

Eu mi-am scos vreo 5 cred in timpul vietii. Ti se face o injectie locala care anesteziaza locul si dureaza vreo 10-20 de minute maxim. Taie alunita cu tot cu piele mai multa si tesut si coase. Doar sa fie chirurgul bun sa nu ramai cu cicatrice urata, ca la mine una a ramas tare urata, toti se sperie cand o vad, dar pe mine nu ma deranjeaza laughing

| Kumiko19 a răspuns:

Stai linistita ca nu e ceva complicat, nu te doare. o sa fie bine.

| Kumiko19 a răspuns:

Te va durea foarte putin.