Nu, nu este cazul sa iti faci nici o grija, cainele era vaccinat. Rapelul se face cu mult inainte ca vaccinarea sa nu mai fie eficienta, asa incat nu conteaza ca facuse rapel exact in ziua respectiva
Problema ta este alta:
Un caine de 11 luni care-si musca stapanul ori este dresat gresit, ori s-a aparat de agresivitatea stapanul lui!
Reflecteaza!
Daca ei au spus ca nu e nevoie poti sta linistit. Pe mine m-a muscat cainele meu si n-am fost deloc la medic si nu cred ca avea cainele toate vaccinurile la zi. (ii le-am facut cand era mic, cand m-a muscat avea deja vreo 4-5 ani). Pericol de rabie apare daca sta mult pe afara si vine acasa ranit de alt animal.
Pe mine m-a "muscat" sau nu stiu m-a ciupit sa zic asa un caine lup daca intelegi ce spun aici... ma jucam putin cu el si dintr-o data ii aud tritul ala sau ce mormaia acolo si eu m-am indepartat de el si a simtit o nesiguranta din partea mea asa ca m-a alergat toata gradina si m-a muscat putin iar din momentul ala l-am batut de i-au sarit capacele i-am dat in coaste i-am rupt piciorul macel ce sa mai. Imi pare rau dar din moment ce ma musti ei pai aici treaba devine serioasa... Ma rog, in legatura cu problema ta, nu pot sa spun ca ar fi o problema din moment ce pe mine m-a muscat un caine lup si n am nimic la momentul actual si nici n-am fost la medic.
anonim_4396 întreabă: