| kingmaster16 a întrebat:

Am fost muscat de un caine...mai precis zgariat dar nu mi-a curs sange..nimica, cainele era un maidanez...pur si simplu am trecut pe langa el, fara sa-l bag in seama..si a incercat sa ma muste.dar inspre norocul meu am tras piciorul si doar m-a zgariat.o zgarietura mica nu mare nu am rani deschise.mi-am turnat apa oxigenata pe acol loc..si dupa un interval scurt de timp am aplicat cu un pansament rivanol..am continuat o data la 2-3 ore cateodata si mai repede si mai mentionez ca am luat o data la 6 ore ampicilina de 500.Va rog frumos dati raspunsul cat mai repede.Multumesc FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MoreFun a răspuns:

Poate daca te-a zgariat doar, nu se intampla nimic. Dar ar fi mai bine sa consulti un medic, cel putin pentru a te linisti ca totul este bine. Foarte bine ca ai tratat rana, dar se poate ca acel caine, mai ales fiind maidanez, sa aiba ceva boala... Deci sfatul meu este sa consulti cat mai repede un medic, sau sa ceri macar sfatul unui farmacist.

1 răspuns:
| kingmaster16 explică (pentru MoreFun):

Am fost..si mi-a dat 2 tablete de oxacilina (pastile) a spus ca nu era nimica daca faceam anti-tetanos.dar a spus ca o data ce iau antibiotice nu patesc nimica.