Da e posibil, de asta ai şi fost din nou la ginecolog pentru a-ţi elimina resturile fătului din uter.O dată eliminate şi tinându-te de tratamentul post intervenţie nu ar mai trebui să ai probleme.
PS
Un qiuretaj competent nu trebuia să se lase cu urme de făt în uter, dar cum e plin de incompetenţi, mai ales în spitale, ai trecut prin 2 experiențe traumatizante pentru tine.
Nu îţi era destul că ai fost obligată să-ţi omori propriu copil, că o mai trebuit ţi să treci ca prin urechile acului de septicemie.
Nu vezi că site-ul e plin de fete, majoritatea minore care se laudă că și-o trag și după le vezi pe aici cum se plâng că sunt însărcinate? Sunt niște cauze pierdute.
Mai sunt dar ea se pare ca e majora.
Exista riscul, trebuie urmarita situatia de catre medic.
Pe viitor, folositi prezervativul corect, de fiecare data...sa nu mai ajungi la avort!
Salutare! Imi pare foarte rau pentru ce aud, nu stiu ce vârstă ai de ai fost obligată să faci avort si să iti omori propriul copil.dar nu asta este treaba mea.
Sunt aproape sigur că urmezi un tratament pe baza de antibiotice după interventie, acele antibiotice sunt pentru asa ceva, sa prevină infectia. Riscurile sunt mici să se infecteze ceva, acum depinde si de clinica unde a fost facuta procedura.
Mario1996 întreabă: