| beniamin1991 a întrebat:

Am fost operat de apendicita acum 5 zile.Eu sunt o persoana care merge de 6 ori pe saptamana la sala,cat timp sunt in tara si nu plecat la munca in strainatate.
Cum obsesia mea este bodybuildingul,din pacate va trebui sa stau pe bara,probabil pana in ianuarie,februarie.
Ceea ce ma intereseaza pe mine este ce pot face pentru a grabi vindecarea? Nu imi fac iluzii cum ca ar exista produse minune sau mai stiu eu ce,stiu ca e nevoie de timp pentru a ma vindeca si cel mai important este sa evit efortul fizic.
Acum rabd,n-am de ales,insa sunt interesat sa aflu daca e ceva ca pot face pentru a-mi ajuta organsimul de a stimula vindecarea mai rapida si eficienta cu ajutorul alimentelor,produselor farmaceutice sau naturiste,probabil vitamine,minerale,antioxidanti si/sau alte produse.
Ca exemplu,am inteles ca dovlecelul si iaurtul stimuleaza vindecarea,nici eu nu sunt sigur cum si in ce masura.
Aveti voi alte sfaturi pentru mine? Sa-mi dati o lista de cumparaturi,de ce nu!?
Banii nu sunt o problema,sunt dispussa cheltui cu sutele de lei,lunar,pe orice,alimente, medicamente chiar si terapii cu scop medicinal.
Cand vine vorba de sanatate nu ma uit la bani si doresc sa ma vindec cat mai frumos si sa nu am probleme atunci cand ma duc la sala si fac genoflexiuni cu bara la ceafa cu 100 kg.
Oricum operatia arata foarte bine,incizia este foarte mica,doctorul spune ca am sa ma vindec si nu o sa ramana niciun semn de interventie chirurgicala.
Si ar mai fii o chestie,am auzit de la o persoana ca a facut infectie dupa o luna si nu a facut deloc efort fizic, din spusele ei.
Din ce cauza se ajunge la infectie si ce as putea face sa evit asa ceva?
Am 23 de ani,1, 83 inaltime, 78 kg, daca are vreo relevanta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar multa rabdare. Si iti recomand asta, pentru a nu agrava lucrurile in loc sa le grabesti.

| TheLordOfTheRings a răspuns:

Nu prea ai ce sa faci pentru vindecarea mai rapida, credeam si eu am fost operat, mai bine lăsa lucrurile sa meargă toate la timpul lor. Sper sa te fi ajutat!