| EllaHaHa a întrebat:

Am fost operata de apendicita acum 6 zile si efectiv m-am saturat sa mananc mereu iaurt, branza dulce, supa strecurata, sticksuri si piept de pui. Imi puteti spune si alte mancaruri pe care le pot consuma, dar care sa nu agraveze situatia? Pot manca pate vegetal? Cei care nu va pricepeti nu va bagati, as prefera raspunsuri de la cei care au trecut prin aceasta operatie. big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| OOOLEOOO a răspuns:

De ce nu un hamburgher, o portie de chipsuri, carne de porc, si la desert 2 kinder bueno?

Si va mai intrebati de ce mai faceti apendicita, iar doctori nostri "experti" va spun ca de la seminte, nuci si legume -.-

| Alexnoname a răspuns:

Pei eu am trecut prin asta..si da..chiar ma saturasem de iaurt si alte prostii laughing) pei paine nu aveam voie sa mananc decat dupa nu stiu cate zile.dar aveam voie aproape orice nu avea coloranti, conservanti si chestii de genul asta. Mie mi s-a dat voie stiu...sa mananc niste compot de acasa.