Si eu am fost operata exact acum 2 saptamani, pe 21 februarie. Si pe mine ma durea asa, am luat niste calmante si mi-a trecut Daca nu-ti trece nici cu calmante, eu zic sa te duci la un doctor chirurg sa-ti faca un control; ei prin palpare isi dau seama daca e ceva grav sau nu Pe mine m-a mai durut asa si cand aveam o luna si ceva de la operatie si eram la spital cu o infectie in gat, m-a dus la chirurgie, m-a vazut un doctor si m-a piscat de operatie [auchh!] si a zis ca nu am nimic, sa iau un calmant. Eu ma speriasem deoarece ma durea piciorul drept, ma durea operatia foarte rau si mi-era greata, exact simptomele pe care le-am avut inainte sa ma operez [nu ma durea operatia atunci pentru ca nu o aveam, ci ma durea in partea dreapta ]. FUNDA?
Acum 2 luni pfff... ce neatenta sunt ))))
Nu te speria din moment ce ai fost operata si nu ai apendicita, ia niste calmante o perioada o sa te mai doara, sa te faci bine
Si eu am fost operata de apendicita. Poate te doare pentru. ca nu ai tinut un regim, regimul consta in carne de pui fiarta si supa (manacare usoara).Eu am respectat regimul si nu am avut probleme. Sper ca te-am ajutat putin
Am ţinut regim, încă îl ţin, nu fac efort, însă mi s-a mai spus că este ceva normal că se topesc firele care le am înăuntru şi se simte. Nu am nici o idee. Oricum mulţumesc frumos!