Toţi oamenii trebuie să aibă un regim de viaţa sănătos nu numai o perioada de timp, ci toată viaţa. În felul acesta nu vor fi probleme nici de îngrăşare nici de slăbire decât în cazuri foarte rare.
Omul a fost creat să se hrănească cu verdeţuri. Ca să slăbeşti, carne să mănânci cel mult 100g/săptămână. În rest numai din verdeţuri să fie completate mesele tale.
Nu stiu diete dar am vazut documentare si am stiu si persoane bolnave de lucemie sau cancer, unde cancerul era tratat in 5 zile cu ulei extras din cannabis.(tratamentul nu stiu cat poate sa dureze exact). Aceea perosoana sa reintors la controlul medical dar doctorii au zis ca aparatele s-au stricat pentru ca aceea tumoare s-a retras complet, de fapt planta isi facuse efectul).De aceea este interzis canabisul deoarece altfel oamenii sau trata numai cu aceasta planta iar industria farmaceutica ar da faliment si marii hoti politicieni nu permit asa ceva.(asta e parerea mea si sunt convins de acest lucru dar tu decizi, documenteaza-te bine de pe net.)Stiu ca tu cauti o dieta dar m-am gandit sa iti arat o parte pe care multa lume nu o stie pentru este manipulata de televizor si doctori.Marijuana nu provoaca dependenta si nu a reactii ADVERSE.Dar trebuie sa ai grija pentru ca aici in tara aceasta planta este ilegala ca si in alte tari. Uita-te la tari unde aceasta planta este legala, de ex:Olanda.Ca sa nu iti pui in pericol viata de familie.(adica sa primesti vreo amenda sau ceva pentru ilegalitate)
Tu decizi, eu nu raspund!
Uite un link cu un documentar despre cannabis: http://www.youtube.com/watch?v=FzPI1ac4qto
Insanatosire grabnica!
Eu am tinut o dieta acum 2 ani. se numeste regim disociat. adica mananci o zi legume fructe. o zi carne. si o zi lactate. fara sucuri, dulciuri, paine, prajeli, grasimi etc. eu am slabit 10 kg in 3 luni. sper sa te ajute.