| alexany a întrebat:

Am fost operata de fibrom uterin cu metroragie si sa decis Histerectomie totala intrapusculara Aldridge cu anexectomie bilaterala, ginecologul mia prescris sa iau anticonceptionale Triregol pentru hormoni si intre timp mia cazut si parul, am realizat ca miau crescut si sanii, ma dureau foarte tare... dupa 1 an am facut o analiza hormonala si mia iestit TSH 0, 17 si am fost la endocrinologie si mia prescris lady bon si thyrozol de 5 mg si de cand le iau ma simt mult mai rau.De cand mam operat sunt foarte sensibila si sunt foarte bolnava, miau descoperit mai multe boli precum: amigdalita cronica scleroatrofica, bronsita asmatica(urmez un tratament pentru aceasta boala momentan, Singulair de 10 mg), rinita acuta si mi-am facut si examenul alergologic si sunt alergica la toate de ex:praf, pene, par...si am mai facut un test Phadiatop si mi-a iesit negativ! Va rog indrumativa undeva ca nu mai stiu unde sa merg si ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Nu sunt medic... nu pot sa te ajut din punctul asta de vedere... Dar... din cartile pe care le citesc in ultima vreme iti pot spune ca de regula bolile vin din interior. Incearca sa te simti bine in pielea ta, sa schimbi ceea ce nu-ti place, sa duci o viata care sa te satisfaca, sa te faca sa te simti implinita... Si vei reusi sa te vindeci si de bolile care le ai... fara a apela la medici sau a lua medicamente. Teoretic boala vine cand nu esti in acord cu "ceea ce esti in realitate" adica interiorul tau. Incearca sa te pui bine cu tine. Bafta si multa sanatate!

4 răspunsuri:
tundenana
| tundenana a răspuns:

Se pare ca problemele tale sunt de cauza endocrina... ar fi bine sa consulti un endocrinolog BUN din pacate problemele hormonale si tratamentele gresite hormonale pot face mult rau cunosc cazuri...

| danaches2003 a răspuns:

Buna draga mea,
daca esti o adepta a medicinei alternative cunosc eu un profesor doctor foarte bun din Pitesti care face rezonante magnetice.Este omul care mi-a salvat baietelul in varsta de 2 ani de la moarte atunci cand toti medicii de la toate spitalele de copii din Bucuresti nu au stiut cum sa o faca. Daca esti interesata trimite-mi un mail pe adresa danaches2003@yahoo.com si iti trimit numarul de telefon de la cabinet.Multa sanatate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am fost operata la fel ca tine dar sint ok cu exceptia durerilor de sini am 32 de ani si am fost operata la 30 de ani fii tare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! imi pare rau de ce ti se intampla. vreau totusi sa-ti spun ceva. uite eu mam operat de fibron acum o luna, si ma simt bine. eu te-as indruma la spitalul giulesti. pe mine m-a operat doctoru ion ionut. mi se pare cel mai bun si cel mai de treaba. ai cuvantul meu de om. spitalul este an bucuresti. multa sanateate si bafta