Nu sunt medic... nu pot sa te ajut din punctul asta de vedere... Dar... din cartile pe care le citesc in ultima vreme iti pot spune ca de regula bolile vin din interior. Incearca sa te simti bine in pielea ta, sa schimbi ceea ce nu-ti place, sa duci o viata care sa te satisfaca, sa te faca sa te simti implinita... Si vei reusi sa te vindeci si de bolile care le ai... fara a apela la medici sau a lua medicamente. Teoretic boala vine cand nu esti in acord cu "ceea ce esti in realitate" adica interiorul tau. Incearca sa te pui bine cu tine. Bafta si multa sanatate!
Se pare ca problemele tale sunt de cauza endocrina... ar fi bine sa consulti un endocrinolog BUN din pacate problemele hormonale si tratamentele gresite hormonale pot face mult rau cunosc cazuri...
Buna draga mea,
daca esti o adepta a medicinei alternative cunosc eu un profesor doctor foarte bun din Pitesti care face rezonante magnetice.Este omul care mi-a salvat baietelul in varsta de 2 ani de la moarte atunci cand toti medicii de la toate spitalele de copii din Bucuresti nu au stiut cum sa o faca. Daca esti interesata trimite-mi un mail pe adresa danaches2003@yahoo.com si iti trimit numarul de telefon de la cabinet.Multa sanatate!
Buna! imi pare rau de ce ti se intampla. vreau totusi sa-ti spun ceva. uite eu mam operat de fibron acum o luna, si ma simt bine. eu te-as indruma la spitalul giulesti. pe mine m-a operat doctoru ion ionut. mi se pare cel mai bun si cel mai de treaba. ai cuvantul meu de om. spitalul este an bucuresti. multa sanateate si bafta