Buna
Du`te la farmacie si cere Zovorax
este foarte bun, eu cans am herpes ma dau cu el si imi trece
P.S. Sa stii ca este foarte concentrat, trebuie sa te dai numai putin!
De asemenea sunt si niste plasturi speciali pentru herpes.
Sper ca te-am ajutat!
Funda?
Plasturi anti-herpetici.Se gasesc la farmacie si sunt destul de ieftini. Trece repede. Incearca sa nu dai cu limba pe acolo si nici sa ii faci ceva Sa se vindece cat mai repede!
Te duci la farmacie si-ti cumperi plature! Compeed e cel mai bun. Il tii timp de cateva zile, bineinteles nu numai unul, si-ti trece!
Nu-ti recomand plasturi ca s-ar putea sa-ti faca mai rau...pe langa faptul ca se dezlipesc foarte repede. ia-ti zovirax de la farmacie eu ala il folosesc cand imi apare herpes si trece cam in 2 zile. orice ai folosi nu il rupe sau coji ca se face mai mare lasa-l sa se usuce singur. daca trebuie neaparat sa-l acoperi foloseste fond de ten si ruj daca poti doar ca nu e foarte indicat asta doar in situatii de urgenta cand trebuie sa te duci undeva
Pentru mine plasturii nu au folosit la nimic! nici nu stiu daca aveau vreun efect pentru ca imi cadeau foarte repede. cumpara ti Aciclovir, este foarte bun!
Nu cumpara plasturi deoarece nu iti trece de loc o stiu din propia experienta cere la farmacie crema antigerpes sau ai putea folosi acesta crema este excelent de buna ACICLOVOL nu este foarte scumpa costa cam 8 lei.
alealexutza3434 întreabă:
Carmen133 întreabă: