Auzi ca nu are nicio legatura. cum sa nu aibe? cand iei medicamente ele contin anumite substante care iti deregleaza corpul. e foarte normal, si mamei mele i s-a intamplat asta si mie cand am facut un vaccin la scoala mi-a intarziat o saptamana si un pic. stai linistita, o sa iti vina curand :*
Bună.
Posibil de la răceală mai repede, nu de la medicație.
Ceai de urzică.
Pa, pa.
Bună!
N-ai precizat ce fel de răceală ai avut...
De la o răceală "comună" NU întârzie menstruaţia - şi nici de la medicamentele luate pentru aceasta!
Menstra poate întârzia în cazul unei răceli abdominale sau o răceală la ovare ( anexită ).
Cauze generale posibile în cazul întârzierii menstruaţiei : răceală, dereglare hormonală, infecţie, probleme medicale ( chist ovarian, ovar polichistic, etc. ), sarcină,...
O întârziere acceptabilă ( din diverse cauze : răceală, infecţie, medicamente, etc. ) este de MAXIM 7-10 zile; tot ce DEPĂŞEŞTE 10 zile reprezintă o "problemă" medicală!
Nici n-ai precizat dacă ai întreţinut relaţii sexuale neprotejate...
Toate cele bune.
Nu au nicio legatura pastilele alea cu menstruatia. E posibil sa ai dereglari hormonale
Menstruatia poate sa iti intarzie dar nu neaparat din cauza pastilelor. conteaza si cu cat a intarziat daca a intarziat cu 2-3 zile nu e mare lucru dar daca e cu saptamanile. du'te la un ginecolog. Dar mai conteaza si varsta.
Azi e a 3 a zi in care imi intarzie, am 18 ani.