| marketplace a întrebat:

Am fost racita si am luat pastile iar acum imi intarzie menstruatia.e normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| rikkimady16 a răspuns:

Auzi ca nu are nicio legatura. cum sa nu aibe? cand iei medicamente ele contin anumite substante care iti deregleaza corpul. e foarte normal, si mamei mele i s-a intamplat asta si mie cand am facut un vaccin la scoala mi-a intarziat o saptamana si un pic. stai linistita, o sa iti vina curand :*

15 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Posibil de la răceală mai repede, nu de la medicație.
Ceai de urzică.
Pa, pa.

| mona a răspuns:

E normal sa iti intarzie din cauza medicamentelor

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

N-ai precizat ce fel de răceală ai avut...
De la o răceală "comună" NU întârzie menstruaţia - şi nici de la medicamentele luate pentru aceasta!

Menstra poate întârzia în cazul unei răceli abdominale sau o răceală la ovare ( anexită ).

Cauze generale posibile în cazul întârzierii menstruaţiei : răceală, dereglare hormonală, infecţie, probleme medicale ( chist ovarian, ovar polichistic, etc. ), sarcină,...

O întârziere acceptabilă ( din diverse cauze : răceală, infecţie, medicamente, etc. ) este de MAXIM 7-10 zile; tot ce DEPĂŞEŞTE 10 zile reprezintă o "problemă" medicală!

Nici n-ai precizat dacă ai întreţinut relaţii sexuale neprotejate...

Toate cele bune.

| h3r a răspuns:

Da, mai ales de la antibiotice.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Da.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.Medicamentele,pot influienta menstruatia.Numai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Da este normal să-ţi întârzie câteva zile menstruaţia.
Nu te îngrijora, consultă un ginecolog, dacă nu apare.
Te pup!

| GirlLăvHell a răspuns:

Nu au nicio legatura pastilele alea cu menstruatia. E posibil sa ai dereglari hormonale

Răspuns utilizator avertizat
| Crisss22 a răspuns:

Menstruatia poate sa iti intarzie dar nu neaparat din cauza pastilelor. conteaza si cu cat a intarziat daca a intarziat cu 2-3 zile nu e mare lucru dar daca e cu saptamanile. du'te la un ginecolog. Dar mai conteaza si varsta.

| marketplace explică (pentru Crisss22):

Azi e a 3 a zi in care imi intarzie, am 18 ani.

| rebeca22 a răspuns:

Nu are nici o legatura.

| marketplace explică:

O prietena mi-a spus ca paracetamolul intarzie menstruatia.voi ce spuneti?

| marketplace explică:

Am luat si antibiotice.

| marketplace explică:

Multumesc pentru raspunsuri, mai astept si alte pareri!