| hypothesis a întrebat:

Am fost saptamana trecuta la medicul de familie cu o problema la ureche ce o aveam de vreo 2 zile. O simteam imflata si ma durea la atingere. Medicul s-a uitat cu aparatul si a observat o umflatura, ea a zis un "furuncul" in formare a caror simptome (durere) erau normale. Ma rog, am primit oxacilina si cefalexina(pt inflamatii/infectii) + ibuprofen (pt durere) si cateva elementr de igienizare a urechii (apa oxigenata si betadina). Le-am luat (si inca le iau), dar la 2 zile dupa aceea, acea umflatura din canalul auricular (mult in interior), in loc sa dea inapoi, s-a inflamat si mai rau, acoperindu-mi in totalitate canalul. De atunci, urechea imi tiuie (nu in continuu) si nu mai pot auzi cu ea, evident. Au trecut 3 zile de cand nu mai aud cu urechea respectiva, dar tot am sperat, am luat in continuare tratamentul si nimic. Maine voi merge iarasi la medicul de familiei ( o saptamana de la primul control al urechii), durerea s-a extins si mai mult si se observa o inflamatie si a pavilionului si o amorteaza a maxilarului din partea respectiva. Ce sa ie oare? De la un amarat de furuncul la o otita externa? Voi ce spuneti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| untu a răspuns:

Cred ca va trebuie operatie cu anestezie! Umflatura aceea poate fi provocata de un vierme sau de un insecta numita urechelnita! Trebuiesc scoasa sau sparta inflamatia!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numai medicul poate sa stie. Nu te mai lua dupa oameni random de pe internet

| sasa1sasa1sasa1 a răspuns:

Va trebui sa mergi la orl sa-ti curete infectia de acolo. Da, poate fi de la furuncul dar pote fi si o alta infectie din moment ce nu s-a retras. Nu ai otita.