| andreirnl a întrebat:

Am fractura metatarsian 2 3 4 am reusit la fotbal, am stat prima oara 3 saptamani cu o atela gipsata fara sa calc iar dupa 3 saptamani cand am fost la control mi-a pus ghips pe care pot calca, mai am de stat 4 zile cu gipsul de mers si voi merge la iar la control. Credeti ca este bine de data aceasta? Doctorul a spus ca a iesit un nou strat de os dupa 3 saptamani dar mai trebuiesc 2 cu gipsul de mers... mi-a si spus ori o orteza ori gipsul aceasta si am ales gipsul, nu prea sunt eu genul sa citesc aberatiile de pe google de aia va intreb poate cunoaste cineva

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| RxTx a răspuns:

Asculta medicul
Spune-i ca tu nu vrei sa se rupa din nou.
Bagi ceva in buzunar sa iti dea rețetă de medicamente bune sa se refacă sigur osul

Apoi mai mergi i data si ii mai bagi ceva si in buzunarul celălalt si il rogi sa iti dea trimitere la o sala de sport unde se fac recuperări sa iti intaresti muschii sa poti calca pe pe el
Pt ca daca ai muschii buni mai susține din greutate

Nu forța cunosc om care si-a dar ghipsul jos mai devreme si s-a rupt inca o data

Apoi a purtat ghipsul dar nu s-a lipit bine si s-a lipit strâmb
Apoi s-a rupt la o simpla împiedicare

Mare grija acum tot restul vieții se poate rupe cand calci de pe o bordura mai înaltă!
Se poate rupe cand te împiedici intr-o piatra
Asa ca mare grija macar urmatorii 7 ani

| andreirnl explică (pentru RxTx):

Nu cred ca e un raspuns foarte incurajator dar in fine.

| RxTx a răspuns (pentru andreirnl):

Asta e realitatea fratele.meu se tot rupe in bucăți de.pe. unde s-a rupt mai demult
Ada ca o lipitură se ca tot rupe toată viata sacs nu e atent

Asa ca trebuie sa fie atent ca si cand se urca in tren si se forțează sai coboară sare o treaptă la tren se rupe
Asa e foarte fragil o sata rupt sa se considere ca er.fi o coaja de ou