| Silvia93 a întrebat:

Am frisoane in casa, pe caldura asta, doar cu un tricou pe mine.
Nu detin aer conditionat ci doar un ventilator care doar ventileaza aerul nu il raceste si mai mult face cald.
Dusuri fac o data la 2 ore iar de dormit nu pot ca e foarte cald.
Locuiesc intr-o zona plina de blocuri si asfalt deci de verdeata nici nu se pune problema sa ies pe afara...
Sfat va rog? sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Adica, cum "frisoane"?! "Frisonul" se defineste ca fiind o senzatie de frig insotita de tremuraturi( contractii musculare )--- sunt insotite de cresterea temperaturii corporale.
Daca ai frisoane si febra poti suspecta o insolatie---du-te la medic!

| Silvia93 explică (pentru alessia5158):

Frisoase erau si insolatie nu am de unde ca nu stau in soare, stau numai incasa de o saptamana.
Era de la oboseala happy
merci oricum

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Pai poate esti racita, bea ceai de lamaie cu miere/ia un Strepsils daca ai.
Fa dusuri caldute, nu reci.
O zi bunahappy

| iulian1302 a răspuns:

De obicei frisoanele indica faptul ca ceva nu este in regula in corpul tau. Deseori frisoanele apar insotite si de alte simptome precum febra. Cel mai indicat ar fi sa mergi la un medic sa te consulte si care sa iti dea sa iti faci cateva analize de rutina pentru a sti ca nu este nimic grav. Multa sanatate!

| zeBraJaM a răspuns:

Ai frisoane zici, a? :/ Iti propun sa iti iei niste prieteni si sa iesiti la un fotbal, o berica un mic ceva. o sa iti treaca laughing funda?

| Silvia93 explică (pentru zeBraJaM):

Ce **** funda vrei cand imi zici sa ies la un fotbal, o berica? In primul rand sunt fata si nu practic fotbal nici nu beau bere, iar de iesi cu prietenii ies doar seara cand e racoare.

| Adii91 a răspuns:

Subscriu la raspunsul Alessiei daca nu ai confundat cumva termenii, si doreai sa exprimi alta stare in fapt