| Hosa95 a întrebat:

Am fumat ieri niste spiceuri si azinoapte nu am putut dormi am avut pulsul mare, ochii erau rosii, ma durea burta ingrizitor si am stat toata noaptea pe WC si astazi nu am putut sa merg la liceu pentru ca ma doare burta ingrozitor si imi vine sa vomit dar nu pot vomita. spuneti-mi ce sa iau sau ce sa fac ca nu pot sa mananc nu pot sa fac nimiccrying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| IMC90 a răspuns:

Ce sa-ti fac daca iti plae maraciuca laughing Sfat pesonal, fumeaza ''the real thing''. Este de 100 de ori mai putin daunator.

Nu poti lua nimic. Asa e dupa spice-uri, dupa nici un dog nu e la fel de rau. in 2-3 zile se regenereaza organismul. Poti eventual sa iei un distonocalm inainte de culcare, ca sa poti sa adormi.

3 răspunsuri:
| catalinalina a răspuns:

Bea apa usor calduta supra saturata cu sare vreo 2 lintri si dupa de duci si iti bagi degetele pe gat ca sa vomiti... asta te si detoxifica si in 2 ore o sa iti fie mult mult mai binewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la urgenta si sa nu mai faci asta niciodata. Sa-ti fie invatare de minte.

| Hosa95 explică:

Nu mai fumez spiceuri cat oi trai. De la maria nu am avut nici pe dracu si am bagat 0.5 singur si nu am avut nimic.