Da eu cred 100% ca este de la țigări ar fi bine sa nu le mai consumi nu-ți sunt de niciun folos nu-și are rostul țigările pur și simplu te distruge in timp nu-ți aduce nimic benefic in viața
Alegerea ta dac vrei sate lași sau nu de ele tu stii ce este Mai bine pentru tine numai bine
Nu pot sa zic ca m-am apucat de fumat având în vedere ca n am tras o țigară întreaga in total
Tu ști mai bine
Problema e ca nu știu
Ultimul sfat pe care ți-l dau fără sa mi-l ceri
Nu te apuca de fumat Niciodată o sati distrugi viața
eu nu fumez nu am fumat Niciodată și am 23 de ani nu am pus nici măcar de curiozitatea Țigara la gura nu suport țigările
Am văzut foarte mulți oameni cum își dau si ultimul leu din buzunar di își lasă copii foame numai ca ei sa aiba țigări și de băut
Azi o Țigara mâine un pachet ai uita Asia devii dependent ai îți pui viața in pericol ai sănătatea pentru nimic toată fi baita deștepte lasale cât poți pana nu devine un vici
Atât am vrut săți apun restul este decizia ta viața ta decizia ta tu stii ce este mai bine pentru tine numai bine ai grija de tine
Renunța la țigări de tot
Gatul te doare poate de la altceva... S-a mai înecat lume cu fum și nu am pățit niciunul ceva similar Acele bubițe albe nu sunt cumva "afte"? Adică ustura, mai ales când mănânci roșii, de ex? Btw, și astea ar fi din alta cauza...
Cum ar trebui sa scap de ele
Ceri la farmacie, a luat și mama pentru frate-miu. Dar de obicei trec de la sine, toți facem.