| anonims3210 a întrebat:

Am ganduri de... sinucidere, viata mea e o catastrofa in mare parte imi dezamagesc familia. In al doilea rand nici nu am o viata sociala inainte stateam cate 4-5 ore la calculator, nici macar prietena nu am avut. Spuneti-mi ce sa fac sa nu ma mai gandesc la asta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Invata ceva util. Fa bani. Daca ai calculator, ai net, nimic nu te opreste sa faci bani. A, da, faptul ca nu ai incredere in tine. E fix lucrul din cauza caruia nu ai reusit sa ai prietena si crezi ca iti dezamagesti familia. Ai cit? 15 - 16 ani? Scoala cum merge?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De parca ai fi singurul. Bea niste ceai. Chiar de tei. E foarte relaxant.
Si uita-te la un film ceva.
Zambeste! Maine va fi mai rau.

| costis a răspuns:

Filmele nu ajuta; muzica doar putin.
Un tonus bun ti-l da sportul (de echipa), munca sau voluntariatul.

| vocea a răspuns:

Incearca sa vezi peste viata este frumoasa dar nu usoara daca vrei poti sa iti faci prieteni succes

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nimic. Straduieste-te mai mult si iubeste viata. Gandeste pozitiv si viata ti se va imbunatati:
http://startevo.com/......cebo-rulz/

mira
| mira a răspuns:

Sunt atatea fete bune, destepte care asteapta sa fie curtate.Nu-ti ramane decat sa intinzi mana pentru a o culege pe cea mai potrivita.Iesi cu ea la plimbare prin parcurile in care toamna isi arata primele semne.De fapt cu ce te ocupi? cati ani ai? Ai primit sfaturi bune:sportul in echipa sau voluntariatul.

| doctorandus a răspuns:

Suna la Salvare. Vei primi ajutor (pe bune, nu e o gluma).

| Adutza16 a răspuns:

Gandeste-te si la altii! Nu ai viata sociala? Nu ai prietena? Astea sunt marile tale probleme? Esti sanatos si din moment ce iti permiti calculator inseamna ca nu esti sarac! Sunt copii care mor de foame, nu au acoperis asupra capului! Sunt oameni care au boli grave si afla de la doctori ca mai au o luna de trait! Bucura-te ca ai parinti in primul rand!

| Adutza16 a răspuns:

Daca ai vrea sa iti rezolvi problema cu adevarat si nu ai vrea doar atentie, te-ai duce la un psiholog.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!