anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am gasit printr-un dulap o cute cu hartii medicale, iar pe una dintre ele scrie la diagnostic: SPD: Tulburarea de procesare senzorială. Este din anul 2003, cand avem 19 ani. Si am mai gasit in a una din 1999, asemanatoare, atunci aveam 15 ani.
Acum imi explic de ce era o doamna mereu cu mine. Am luat repede laptop-ul si am cautat pe internet si am gasit. Ceea ce scria pe internet, pentru mine este foarte adevarat. Ma mai pot vindeca?
Mai are cineva de pe TpU aceasta tulburare? Daca da, voi ce faceti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| untu a răspuns:

Da ca se va face o interventie psihoeducationala ca sa se indrepte si sa se controleze boala, este posibil vindecare odata cu cresterea varstei!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti paranoic, nu era nicio doamna mereu cu tine. Diagnosticul este gresit.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

De la 10 sau 11 ani pana la 18 ani stiu ca era o doamna care statea cu mine. Si stiu sigur ca nu era dadaca.

Si nu ai intrebat-o niciodata cine este si de ce statea cu tine? Incearca sa-ti amintesti daca in acea perioada ai fost la vreun consult medical, ca sa ai insotitor trebuie sa treci obligatoriu printr-o comisie medicala.

La 6 ani (1990) imediat dupa batalie am fost la mai multi doctori.

Ai gasit un document din 2003 si unul din 1999, ar trebui sa existe si unul emis anterior celui din 1999. Deci probabil ca 1990, atunci cand ai fost pe la doctori, ti-a fost pus acel diagnostic.