| AnitaAlexandra a întrebat:

Am gingivita de aproximativ 3 ani. Am consultat deja medicul dentist si mi-a spus sa folosesc cu incredere pasta de dinti Paradontax. Ce altceva as mai putea folosi pentru a scapa de ea in cel mai scurt timp? Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Forma de tratament recomandata de medicul stomatolog depinde de stadiul gingivitei, cat de bine ati raspuns la tratamentele anterioare si starea generala de sanatate. In ceea ce priveste optiunile de tratament acestea variaza de la forme nechirurgicale ce au scopul de a tine dezvoltarea bacteriilor sub control pana la interventii chirurgicale de restaurare a tesutului conectiv. http://www.i-medic.ro/......-gingivale

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Amesteca o lingurita de argila cu o lingurita de apa si maseaza-ti gingiile cu pasta obtinuta. Pentru rezultate maxime, repeta tratamentul zilnic deoarece are puterea de a tine gingivita la distanta.
Te pup!

| pagetoc a răspuns:

Detartraj Alexandra. Apoi te speli bine in fiecare seara si dimineata, minim 5 minute. Ata dentara si apa de gura sunt foarte bune. Sensodyne este de asemenea foarte buna. happy