| samiZiciPompier a întrebat:

Am gripa. Ce este starea asta de caldura desi am temp corpului de 36.6? De ce cand stau imbracat subtire sau deschid geamul o simt? Cum se poate scapa de gripa mai repede? Alte simptome nu am. Iau pastile la 5 ore, nu iau antibiotice. Mersi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| samiZiciPompier explică:

Mersi tuturor, am sa merg la popa pardon medic

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru samiZiciPompier):

Din greseala sa nu ajungi la Arsenie Boca; a dat chix in toate bolile. laughing laughing laughing

| samiZiciPompier explică (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

Stia el unde e mai bine

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Gripa? daca o ai : sa o porti sanatos.winking de regula dispare cu medicamentatie intr-o saptamana, iar daca o tratezi cu indiferenta trece in 7 zile. medicul ar trebui sa iti dea indicatiile, in urma unei consultatii de specialitate

| missfatadelatara a răspuns:

E prima oara când răcești?

| teamleader a răspuns:

Am recomandat pe acest site o pagina de Facebook : "Spitalul virtual de copii" unde iti va raspunde medici, deci vei primi un raspuns autorizat. Adaugi la prieteni acea pagina si pui intrebarea ca si aici. Mult sanatate!

| Daria1998 a răspuns:

Starile tale se numesc "frisoane"". Ai putea lua pentru inceput antitermice precum: aspirina, teraflu, nurofen, iar daca starile nu dispar cel mai bine ar fi sa mergi la medic pentru a lua un antibiotic corect.

| Casi43 a răspuns:

Eu recomand vindecarea pe cale naturala in loc de pastile. Asa fac eu cand am gripa. E mai sigur decat pastilele ce dauneaza in alte locuri. Incearca sa mananci sanatos si sa dormi bine, sa nu te ridici brusc din pat chesti de astea. Dar daca e mai grav si nu trece mai bine du-te la doctor sa te consulte ii mai specializat.