Si eu am aceasta grupa si RH negativ...citeste pe net totul despre acest RH si riscurile despre sarcina. trebuie sa pastrezi primul copil, iar dupa nastere in timp de 72 de ore sa-ti faca un vaccin, ca sa nu ai probleme cu sarcinile urmatoare.
http://www.eva.ro/......-3875.html
Cum adica trebuie sa pastreze primul copil? si cu al doilea eventual al treilea ce face?
Nimic.Ce sa insemne.
Si eu tot grupa A2 am
Toti avem cate o grupa sanguina.
Uite ce-am gasit pe net despre personele cu grupa de sange A
Grupa de sange A:
- Persoanele cu grupa de sange A, sunt de regula firi cooperative, sensibile, inteligente, pasionale si talentate.
- Sunt adesea predispuse catre anxietate, din dorinta de a fi pe placul celor din jur; evita sa-si exteriorizeze emotiile, motiv pentru care in cele din urma clacheaza;
- Din exterior par a fi persoane calme, insa in realitate sunt cuprinse de griji;
- Sunt persoane introvertite, romantice, stabile si de incredere;
- In mare parte sunt tensionate, nerabdatoare si se confrunta cu probleme de somn;
- Desi sunt persoane potrivite pentru functii de conducere, in general refuza astfel de pozitii, deoarece nu fac fata situatiilor stresante;
- Sunt caracterizate de meticulozitate si perfectionism;
Din cate stiu eu RH negativ creaza probleme in cazul unei sarcine, in rest totul e in ordine. daca vrei mai multe detalii spune-mi si am sa iti spun tot ce stiu in legatura cu asta. si eu am RH-ul negativ
Inseamna ca ai grupa de sange A2 RH negativ si esti fata! nu inseamna nimic ce ar trebui sa insemne?!?!?!?
@ジョン cele cu RH negativ in timpul unei sarcini au probleme . este aproape cea mai rara grupa ...si dupa vreo luna cam asa stiam ca sunt niste vaccinuri care trebuiesc facute lunar. nu se poate tine o sarcina pana la capat si daca ai avut un copil prea devreme si nu til doresti si il avortezi. adio nu mai poti sa faci copii .dar daca sotul/partenerul tau are tot RH negativ nu exista nicio problema
Si eu am grupa de sange a2negativ,si vreau sa stiu la ce riscuri sunt predispusa, am un baietel de 5 anisori