| papuciirupti a întrebat:

Am helicobacter pylori, iau antibiotice si mai am de luat doar maine. problema este ca inainte aveam flatulenta mai ales seara si 'ragaieli' dupa orice consumam inclusiv apa. dupa 2 zile de antibiotic flatulenta a disparut la fel si ragaitul iar ieri a reaparut la fel si ragaitul.
ma intereseaza cauza flatulentei si ragaitului, am vorbit si cu medicul de familie dar a zis ca nu crede sa fie cauza h.p. si precizand ca nu stie dupa care a zisa sa incerc cu aceste antibiotice...
care ar fi posibilele diacnostice?
(precizez ca nu am mai baut acidulate de 2 luni si ceva si prejeli destul de rar)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Din ce stiu eu h.p prezinta balonarea ca si simptom.este indicat ca dupa o luna dupa terminarea tratamentului, sa mai faci un test pentru siguranta

| Anonimjsjwkepdpwlql a răspuns:

Salutare! Știu că au trecut câțiva ani de la problema ta, dar sunt curios cum esti acum si de la ce te-ai facut bine pentru ca si eu am ceva asemanator